Лазарєв відсвяткував 31-річчя з мамою і бабусею. ФОТО

3 квітня 2014, 16:13

Російський співак Сергій Лазарєв днями подорослішав на рік.

Своє 31-річчя артист святкував у нічному клубі в колі рідних та друзів.

Так, на вечірці Сергія відзначилися Ірина Дубцова, Олександра Сваєльєва, Мітя Фомін та інші.

Особливими гостями вечірки стали мама та бабуся іменинника.


Сергію Лазарєву виповнилося 31 рік

А от співак Філіп Кіркоров на святі не був. Натомість надіслав Лазарєву привітання, де, схоже, спробував підколоти свого "давнього ворога" - репера Тіматі.

"Дуже хочу привітати з Днем Народження приголомшливого Артиста, Музиканта і просто свого Друга Сергійка Лазарєва з Днем Народження! Ти справжній, щирий, добрий і чесний!" - почав Філіп.

"У наш цинічний час сірого хамства, сірих особистостей, позбавлених таланту і голосу, які уявляють себе зірками і живуть хибними ілюзіями, так само як помилковими "Феррарі", взятими напрокат, присмоктавшись до відомої особистості шляхом скандалу або виконавши з ним дуетом пісню, тимчасово повиснути на вухах, як локшина, ти - Біла Ворона!" - додав він.

Сергій зустрічав день народження з мамою та бабусею

Кіркоров заявив, що вважає Сергія самодостатнім артистом, який повністю заслужив усе саме своїм талантом, а не "дешевими понтами і зв'язками".

"Ти ніколи не видавав бажане за дійсне! Ти завжди чесний перед своїм глядачем! Ти не співаєш, як вони, на зло, ти співаєш дійсно на Біс! Співай і далі! Для нас, своїх друзів і своїх шанувальників! А ми, будемо тобі аплодувати стоячи! Твій Друг, Філіп", - закінчив Кіркоров довгу промову.

Цікаво, що багато хто з російських ЗМІ вгледів у словах Філіпа натяк саме на Тіматі.

Лазарєва привітали й його колеги по шоу-бізу

Схоже, й сам репер побачив у посланні Кіркорова звернення до себе. Тож Тіматі не зміг пройти осторонь цього й підколов свого давнього опонента, натякнувши на його нетрадиційну орієнтацію.

"Дуже зворушливо Філька привітав Сергійка. Я аж просльозився. Друзі, ось він приклад, справжньої чоловічої дружби і відданості)))" - написав репер у Instagram.

Фото з Instagram Савєльєвої, Лазарєва та Фоміна

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів