Білик відсвяткувала день народження з пандами

7 квітня 2014, 15:28

Співачка Ірина Білик відсвяткувала своє 44-річчя в оточенні нового коханця, друзів та батьків.

Гулянка відбулася в одному з ресторанів Києва. На вході гостей зустрічали і розважали аніматори в костюмах панд, пишуть "Вести.ua".

Іменинниця вбралася у білу сукня в підлогу з вишивкою, яку доповнювали багато-багато прикрас.

Одними з перших приїхали батьки Білик: тато був у строгому костюмі, а мама - як і дочка, любителька екстравагантних нарядів - у червоній довгій спідниці і блузі з червоними і синіми квітами.


На дні народження Білик були її батьки та панди

Було на вечірці й чимало колег артистки по цеху. Так, Павло Зібров подарував Ірі прикраси, які привіз з Еміратів, а продюсер Юрій Нікітін сказав, що подарує гроші. Дизайнер Юлія Айсіна презентувала подрузі свою сукню.

Серед гостей також засвітилися Андрій Данилко, Маша Єфросиніна, Віталій Козловський, Сніжана Єгорова.

Білик розважала гостей аукціоном, на якому продавала ляльку Барбі, але зі своїм обличчям, а також духи власного виробництва.

До слова, новий наречений Іри також був на дні народження. Іменинниця навіть похвалилася подарунком від таємничого коханого - кулоном з діамантом. А присутні побажалі співачці народити від нинішнього квалера.

Іменинниці надарували купу квітів

Про те, що у пари все серйозно, днями сказав колишній коханий Ірини - Діма Коляденко.

"Я спеціально не піду до неї на день народження, інакше не стримаюся і накинусь на її нового хлопчика з кулаками. Ви ж розумієте , він їй скоро пропозицію зробить: адже він молодий, а вона - народна. Я цього не витримаю!" - зауважив він.

Нагадаємо, напередодні дня народження Білик попросила гостей не нести їй подарунки, а купити квитки на свято за 1000 гривень.

Зібрані гроші співачка планує витратити на лікування багаторічної шанувальниці з міста Орджонікідзе.

Фото з Facebook та "Вести.ua"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів