Орбакайте, Лорак і Лазарєв привітали Кіркорова з 47-річчям

30 квітня 2014, 14:40

30-го квітня російський співак Філіп Кіркоров святкує день народження. Артисту виповнилося 47 років.

З самого ранку Філіп збирає привітання від колег у своєму Instagram.

Однією з перших Кіркорова привітала його колишня "падчерка" Крістіна Орбакайте.

"З Днем Народження, дорогий друг, товариш і брат! Будь щасливий і коханий! Нескінченних тобі овацій!" - написала співачка у соцмережі.


Орбакайте з Кіркоровим не лише дружать, а й відпочивають разом

Також привітати свого наставника і кума не забула співачка Ані Лорак.

"Сьогодні день народження у Короля поп-музики Філіпа Кіркорова! Визнання і любов глядачів він заслужив великою працею і талантом! Вітаємо! I ❤ You!" - написала Кароліна.

Саме завдяки Кіркорову Лорак стала популярною у Росії

Ксенія Собчак у своєму привітанні назвала Кіркорова великою дитиною.

"Вітаю свого улюбленого "​Філю" з днем ​​народження! Ти - велика дитина! Завжди і будь таким! А за пісні "Я и не знал" і "Снег" (пісня Ірини Білик, до речі - ред.) я готова пробачати тобі всі твої стрази:)))! Ти - великий артист з видатними вокальними даними! # факт" - написала Собчак.

Але найбільш багатослівним виявився співак Сергій Лазарєв.

"Сьогодні день народження чудової людини, приголомшливого друга і неймовірного професіонала своєї справи - Короля поп-музики Філіпа Кіркорова! Можу сказати чесно, що у Філа я багато чому навчився як артист з професійної точки зору! Філ задає височенну планку в російському шоубізі!" - зазначив Сергій.

Лазарєв зізнався, що багато в чому рівнявся на Кіркорова

"…Саме він першим став возити на гастролі повноцінні декорації, показуючи справжнє шоу європейського рівня, а не концерти на чорному заднику і трьома ліхтарями на стелі! По собі знаю, що це дуже витратно, часом невигідно, але це робиться ДЛЯ глядача, тому глядач відповідає такою неймовірною любов'ю! Філ, величезне спасибі тобі за всі поради, за підтримку, за участь! Твоя працездатність, рівень занурення у творчість і в шоу-бізнес вражають!" - написав Лазарєв.

"Я знайомий з тобою вже 12 років і бачив тебе різним: веселим і сумним, сердитим і добрим, смішним, вразливим, щедрим! Я щасливий, що ми дружимо і спілкуємося! Спасибі тобі! Будь щасливий! Нехай будуть здорові дітлахи і ти сам!" - побажав Сергій.

До речі, не так давно Кіркоров теж привітав Лазарєва з днем народження.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів