У справі Джексона з’явилася ще одна жертва педофілії?

14 травня 2014, 17:21

Іще один чоловік заявив про те, що в дитинстві його розбещував покійний співак Майкл Джексон.

Обвинувача звати Джеймс Сейфчак. У 1987-му році він знявся з артистом у рекламі "Pepsi".

Про це повідомляє "Radar Online" із посиланням на "The Daily Beast".

Як стверджує Сейфчак, нині одружений 36-річний батько двох дітей, домагання Джексона почалися, коли йому було 10, і тривали 4-5 років.


Ім’я Джеймса спливало в ході розслідування гучної справи про педофілію.

У 2005-му році проти Джексона давав свідчення один із його менеджерів. Він заявив, що бачив Майкла в джакузі із малим Джеймсом. Зі слів свідка, руки артиста "були спереду в трусиках Джиммі, він торкався геніталій хлопчика".

Одна з покоївок тоді ж повідомила суду, що бачила співака в одному ліжку з Сейфчаком. Вище пояса обоє були голі.

Попри ці заяви, Джеймс Сейфчак 9 років тому не підтримав звинувачень проти Джексона. Тепер він передумав та приєднався до позову, поданого рік тому хореографом Уейдом Робсоном.

Як стверджує джерело, обізнане щодо ситуації, власне батьківство змусило Сейфчака по-іншому поглянути на минуле та усвідомити, що його колишній кумир був педофілом.

Нагадаємо, Уейд Робсон у 2005-му році також свідчив на користь свого колишнього покровителя. Проте в 2013-му він звинуватив уже покійну зірку в розбещенні.

У своєму коментарі щодо цієї справи юрист Говард Вейтцман, що представляє управителів спадку Майкла Джексона, назвав ці нові звинувачення "фальшивими та образливими".

"За 25 років після самого факту і за 5 років після смерті Майкла Джексона містер Сейфчак - який упродовж років багато разів заперечував, що Майкл Джексон робив щодо нього щось неприйнятне - тепер вимагає грошей зі спадку Майкла заявляючи, що раптом по-іншому згадав своє життя", - наголосив він.

Юрист підкреслив, що Робсона та Сейфчака представляє один адвокат, і позови в них майже ідентичні.

"Звісно, Майкла нема тут, щоби захистити себе...", - зазначив Вейтцман.

Прінтскрін з сайту "Radar Online", відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів