Мішель Обама знайшла докази зради чоловіка?

28 травня 2014, 16:16

Подейкують, перша леді США Мішель Обама неквапом та з холодною головою готується до розлучення з чоловіком.

Вона найняла команду приватних детективів, яким дала завдання "копати" під Барака Обаму. Ті відшукали докази подружньої невірності президента.

Про це повідомляє "The Showbiz Spy" із посиланням на "National Enquirer".

"У Мішель тепер є увесь бруд щодо жінок Обами. Приватний детектив зібрав для неї секретну папку для розлучення, і в ній є докази зрад президента", - повідомило джерело.


"Якщо Барак спробує захищатися, він не матиме шансів. Секретна папка містить деталі кожного його флірту, інтрижки та лапання, а ще того, як принижувало Мішель те, що Барака вабило до багатьох жінок", - запевнив інформатор.

Мішель Обама запаслася компроматом на чоловіка?

Детективи зокрема дістали свідчення агента служби безпеки, який заскочив Обаму "в компрометуючій ситуації" з якоюсь жінкою, коли Мішель була в від’їзді. Не на користь Барака зіграє й те, що його давнього приятеля-однокласника поліція упіймала з повією.

Мішель буде що розповісти в суді про поблажливе ставлення чоловіка до марихуани та любов до хмільних напоїв.

"Президент полюбляє алкоголь. Зараз він п’є пиво, вино, мартіні, шампанське та "маргариту". Насправді не думаю, що є напій, який йому не смакує!", - зазначає інформатор.

"Папка для розлучення – це страховка, яка потрібна Мішель, щоби вийти з цього шлюбу. Це буде покарання Баракові за численні приниження, яких вона зазнала", - підсумовує він.

Нагадаємо, подейкують, Мішель Обама погодилася підтримувати видимість шлюбу з Бараком лише до закінчення його президентства.

Фото з Іnstagram Мішель Обами

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів