Донька Сумської досі не отримала російського громадянства

29 травня 2014, 14:47

Донька актриси Ольги Сумської Антоніна Паперна заборонила матері розповідати про її життя у Москві. Однак Ольга все одно не може змовчати, щоб не похвалитися старшою донькою.

У коментарі "Gazeta.ua" Сумська повідомила, що Тоня і досі не отримала російського громадянства.

"Донька не дозволяє висвітлювати її життя, після того, як дозволила собі сказати про її наміри змінити громадянство. Анатоніна сказала: "Мама, більше ти ні слова не скажеш про мою кар'єру чи мої плани. Віднині це - закрита тема". Якби ця інформація спливла рік чи два тому, то ніхто б уваги на це не звернув. А тут зробили таке, що хай Господь милує", - поскаржилася актриса.

Антоніні не подобається, коли мати розповідає пресі про її життя у Москві

"Поки справа із російським громадянством ніяк не просувається. Через теперішню ситуацію у країні все зупинилося. Усім дітям українського походження відмовлено в отриманні російського громадянства", - все одно розповіла Сумська.


Також актриса пожалілася, що чекала донька вдома на Великдень, але через напружений графік Антоніна не приїхала.

"Зараз в Антоніни гарячі пора, бо почалася сесія і йдуть іспити. Чекала, що донька прийде на Великдень, та вона не змогла вирватися через шалений графік. Мрію про те, аби вона хоча б після іспитів на якийсь час приїхала додому. Хоч розумію: якщо буде робота, залишиться працювати. Треба крутитися і заробляти свої грошенята", - зазначила Ольга.

"Москва - дуже жорстке місто. Тому, якщо є пропозиції, варто працювати", - додала актриса.

Нагадаємо, у березні Сумська розбовкала, що її старша дочка має наміри змінити громадянство, щоб спокійно собі жити і працювати у Москві.

Фото з Facebook Антоніни Паперної

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів