Бібер перепросив за расистський анекдот

2 червня 2014, 10:49

Канадський співак Джастін Бібер повівся як чемний хлопчик та публічно перепросив за те, що кілька років тому розказав анекдота про "нігерів".

Відео з тим расистським жартом спливло в Інтернеті днями, спричинивши скандал, пише "TMZ".

Під час зйомок документального фільму Джастін, якому тоді було 15, переказав анекдот, в якому звук циркулярної пилки порівнюється зі словом "нігер". Як пише "The Daily Mail", представники співака пропонували великі гроші, щоби викупити те відео та не допустити розголосу.

Своєрідне почуття гумору юного Бібера засудили в соцмережах навіть його віддані фанати, "білібери". Парубок поквапився перепросити.


Бібер перепросив та пообіцяв, що більше не буде

"Малим я не розумів серйозності значення деяких слів і того, якого болю вони можуть завдати. Я гадав, що нема нічого поганого в тому, щоби повторювати образливі слова і жарти, але в той час я не розумів, що це не смішно, і що насправді мої вчинки є продовженням невігластва", - заявив Джастін.

"Завдяки моїм друзям і рідним я зробив висновки зі своїх помилок, подорослішав та перепросив за свої неправильні вчинки. Тепер ті помилки з минулого набули розголосу, і я мушу ще раз перепросити в тих, кого образив", - додав парубок.

Бібер підкреслив, що серед його друзів є представники різних культур, і він серйозно ставиться до своїх стосунків із ними. Він вибачився перед людьми, яким завдав болю своєю "інфантильною та непростимою помилкою". Він пообіцяв, що більше такого не буде.

Нагадаємо, скандаліста Джастіна, якого, як дехто вважає, давно пора відшльопати, останнім часом наче підмінили. Юнак навіть пообіцяв віддати на благодійність півмільйона доларів.

Фото з Instagram Джастіна Бібера

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів