Агутін про Майдан: Навіщо все це було потрібно?

2 червня 2014, 11:51

Російський співак Леонід Агутін впевнений, що тепер, після обрання нового президента, українці можуть й заспокоїтися.

Однак артист досі не може зрозуміти, навіщо був потрібен Майдан, адже "Янукович був згоден на неминучі дострокові вибори". Про це Леонід написав у своєму Facebook.

"З'їздив до Києва. Поговорив з людьми. Поспілкувався з друзями. Всі на місцях, всі при ділі. Настрій в основному хороший. Кияни красиві і дружелюбні, як завжди. Почали розбирати барикади. По краях поки))" - почав свій опус Агутін.

"І все-таки я не отримав чіткої відповіді на одне важливе для мене питання. Минуло пів року великої української битви. Вибрали президента. Тепер можна заспокоїтися. Є в країні гарант конституції. Наскільки я пам'ятаю, Янукович був згоден на неминучі дострокові вибори. Хтось може мені пояснити, навіщо все це було потрібно?" - додав він.


Співак запитав, чи може йому хтось "без крику, істерики, патріотичного пафосу або образ" пояснити:

"Навіщо потрібно було зруйнувати недавно відбудований центр прекрасного міста, допустити величезні людські жертви, втратити півострів, спровокувати громадянське протистояння, вщент розсваритися з найближчим по крові сусідом, звинуватити мене, моїх близьких, моїх співвітчизників, мого президента у всіх смертних гріхах і в причинах всіх своїх проблем, щоб під загальне тріумфування привести до влади тих же людей, хто при правлінні попередніх слуг народу, а то й будучи ними, зосередив у своїх руках половину бюджету країни??".

Агутін так і не зрозумів навіщо був Майдан

Мовляв, Агутін розуміє, навіщо це було потрібно новому керівництву.

"А вам, київська інтелігенція, навіщо? За що боролися? За резиденції, в яких вам не жити? За гроші, які вам ніколи не побачити? За договір з Євросоюзом, який ніхто навіть не читав? Сподіваюся вам відомі відповіді на питання. Якщо ні, бажаю і вам, і нам, від усієї душі, щоб якось все само-собою налагодилося і владналося. Сподіваюся це ще можливо",- додав він.

Та наостанок Леонід додав, що він то знає відповідь на своє запитання. На його думку, це як у великій бійці: спочатку беруть участь, потім розбираються.

"Розбилися на свій-чужий і б'ємо. Потім вже випили по сто і сіли поговорити, якщо залишилося чим. У бійки свої закони. Але пора переходити до другої фази. Саме час", - впевнений артист.

Нагадаємо, раніше Агутін заявляв, що українці самі собі вигадали війну, а пізніше влаштував собі фотосесію на барикадах на Майдані.

Фото Facebook Агутіна

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів