Агутін: Українці самі собі вигадали війну

17 березня 2014, 08:14

Російський співак Леонід Агутін запевнив, що любить і українців, які "вигадали собі війну", і своїх співвітчизників, і "наївних" американців.

Він закликав усіх не зруйнувати цей світ "до бісової матері".

Про це артист написав в своєму Facebook.

"Я люблю цю планету. Люблю людей, які на ній живуть. Нічого не можу з собою вдіяти, такий народився. Я люблю українців, цих полум’яних революціонерів, які самі собі вигадали війну, загнали себе в глухий кут і тепер готові кожного, хто не згоден із ними, вважати контрреволюціонером клятим, із підлою громадянською позицією", - сказав Агутін.


На думку Агутіна, українці самі вигадали себе війну та загнали себе в глухий кут

"Люблю своїх співвітчизників, які збившись у стадо, нагадують ведмедя з пазурами після сплячки, того, що в "праведному гніві" вимахує лапами в різні боки, вражаючи свої власні життєво важливі органи", - додав співак.

І американців Агутін також любить, хоча і вважає наївними.

"Я люблю американців – найнаївніших людей на землі, які вважають, що вони живуть у вільній, демократичній країні непорушного плюралізму та незалежних ЗМІ", - запевнив артист.

"Люди, ми недосконалі, що поробиш… Я прошу вас, живіть серцем, але думайте ГОЛОВОЮ. Почніть слухати одне одного, інакше занапастите цей хиткий світ до бісової матері", - закінчив своє звернення Леонід.

Нагадаємо, такі відомі російські артисти як Олег Газманов, Йосип Кобзон та Микола Расторгуєв підтримують політику Володимира Путіна щодо Криму. Максим Леонідов, Борис Гребєнщиков, Юрій Шевчук та В'ячеслав Бутусов закликають до миру.

Фото з Facebook Леоніда Агутіна

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів