Українець вибачився за напад на Бреда Пітта

5 червня 2014, 10:55

Колишній український журналіст Віталій Седюк запевняє, що він "нормальний", а свої витівки над знаменитостями робить "в ім’я розваг".

Скандаліст, якого засудили до трирічного випробувального терміну та обов’язкових походів до психотерапевта, вибачився перед своє останньою "жертвою" Бредом Піттом та спробував пояснити свої дії.

Про все це Седюк повідав на шоу "Extra" телеведучому Маріо Лопес, пише "Contact Music".

"Я інший хлопець, який думає по іншому і має цей дух розваг, з яким людям в Голлівуді, ймовірно, не доводилося раніше стикатися. Це щось інше, суперечливе , незвичайне і це важко пояснити. Я нормальний. Принаймні, я так вважаю", - заявив українець.


Седюк також скористався моментом, щоб вибачитися перед скривдженими акторами.

"Я прошу вибачення за незручності, які я створив для багатьох знаменитостей, яких торкнуся мій стиль розваг… Мені шкода, що я створив незручності для сімейства Бранджеліни (Джолі і Пітта). Я знав, що не було ніяких дітей навколо, але вони були на прем'єрі, і я як би вкрав уваги у такий важливий момент", - зауважив Седюк.

Седюк впевнений, що він - нормальний

Як відомо, останній інцидент з Бредом Піттом не минув для українця безслідно. Тепер у екс-журналіста є умовна судимість на три роки.

До свого покарання чоловік пообіцяв поставитися серйозно.

''Я б не жартував з суддею, і я ставлюся до цього серйозно, бо одна справа, що ви робите для розваг і інша - коли у вас є проблеми з законом, І я мушу сказати вам, що вже відчуваю багато наслідків'' – зізнався Седюк.

Нагадаємо, раніше чолов’яга припадав до міжніжжя Бредлі Купера і Леонардо ДіКапріо, та намагався поцілувати Вілла Сміта.

Він також спробував отримати премію "Греммі" замість співачки Адель, а нещодавно заліз під спідницю до актриси на Каннському кінофестивалі.

Кадр з телешоу "Extra"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів