У Росії закликають бойкотувати "зрадника" Лазарєва

24 червня 2014, 11:51

Російський співак Сергій Лазарєв, схоже, накликав таки на себе гнів своїх співвітчизників через "антиросійське інтерв'ю".

Сумнозвісний петербурзький депутат Віталій Мілонов вже закликав бойкотувати Лазарєва і запевнив, що той тепер приречений співати в Україні, або у себе в туалеті.

"Сергію Лазарєву тепер світять гастролі тільки на Україні. У Росії зможе заспівати у себе в туалеті. Про Турчинова чи гомоАрсена", - написав у своєму Twitter депутат.

За даними "Российськой газеты", Мілонов також розіслав відкритого листа російським продюсерам з проханням не працювати зі співаком Сергієм Лазарєвим.


Лазарєв ризикує залишится без концертів?

Лист від депутата отримали Ігор Крутой, Ігор Матвієнко, Євген Фрідлянд, Максим Фадєєв, Віктор Дробиш, Євген Фінкельштейн і Барі Алібасов.

У посланні Мілонов вказує, що Лазарєв займає антиросійську позицію у питанні приналежності Республіки Крим і називає його дії зрадою інтересів країни.

Нагадаємо, днями з'явилося інтерв'ю Сергій Лазарєва, де він чітко заявив, що не вважає Крим Росією.

Та, пізніше співак виправдався перед російськими журналістами: Сергій запевнив, що український телеканал навмисне "нарізав" його "антиросійське інтерв'ю".

Щоправда, пояснити що саме не так у тому інтерв'ю Лазарєв не зміг. Більше того, він і російським ЗМІ підтвердив, що досі вважає Крим Україною.

Фото з Instagram Сергія Лазарєва

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів