Гілларі Клінтон народила доньку від коханця?

25 червня 2014, 18:54

Подейкують, біологічним батьком єдиної доньки екс-держсекретаря США Гілларі Клінтон може виявитися зовсім не її чоловік Білл.

Челсі – плід роману Гілларі з колишнім мером міста Літтл-Рок, що в штаті Арканзас, Вебстером Хабеллом. Білл Клінтон на той час був губернатором штату.

Сенсаційну заяву зробив екс-помічник Клінтона Ларрі Ніколс. Про це пише "Radar Online".

Чутки про давній адюльтер Гілларі з другом родини, Вебстером з’являлися й раніше. Блогер "The New York Post" написав про їхні таємні побачення, які відбувалися в 1984-му.


У той самий час і сам Білл буцімто якраз відбивався від скандалу: одна жінка стверджувала, що носить його дитину. Як аргумент на свою користь екс-президент США наводив те, що в дитинстві перехворів на кір та дітей мати не може.

"Він сказав дослівно: "Я стріляю холостими". Приголомшений тим, що я щойно почув, я запитав: "Тоді як же Челсі?" А він сказав: "А, її Вебб (Хабелл) зачав", - стверджує Ніколс.

Білл Клінтон не є біологічним батьком Челсі?

Доказом того, що Клінтон – не батько Челсі, могло бути й те, що Гілларі не квапилася повідомляти йому про вагітність. Радісну новину Білл, який тоді був губернатором Арканзасу, взнав із "Arkansas Gazette".

Як каже Ніколс, дуже жаль, що Челсі не спілкується зі своїм біологічним батьком. Проте не можна заперечити, що Білл Клінтон став для дівчини прекрасним татом.

"Знає Челсі про своє походження або ні, я певен, що своїм справжнім татом вона вважає Білла – хоча в них немає кревного зв’язку… Я на власні очі бачив, яким турботливим, люблячим батьком він був для своєї маленької дівчинки… Він завжди ставився до неї, ніби вона його власна – так воно і є в його серці. Я певен, що вона завжди такою для нього була – з першого дня", - підсумував екс-помічник Клінтона.

Як відомо, Челсі Клінтон незабаром сама стане мамою.

Фото з Twitter Білла Клінтона

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів