Мел Гібсон: Ми з Лабефом танцюємо чечітку під кулями

10 липня 2014, 14:33

Голлівудський актор Мел Гібсон відчуває симпатію та співчуття до свого молодого колеги Шайї Лабефа, який зараз лікується від алкоголізму.

Кінозірка, як ніхто, розуміє, як тяжко жити, постійно перебуваючи в центрі уваги. Мел, котрий сам неодноразово бував героєм скандалів, порівняв це з чечіткою під кулями.

Про це він сказав IndieWire.com, пише "Contact Music".

"Ти – мішень. Мусиш вправно танцювати чечітку та ухилятися від куль. Часом у тебе влучають. Часом це смертельно. Це дуже кепсько", - поділився Гібсон.


Мел Гібсон вважає, що Лабеф страждає і танцює під кулями

"Коли я бачу когось такого, як Шайя Лабеф із пакетом на голові і всяким таким, я від душі співчуваю бідоласі. Гадаю, він страждає", - сказав актор.

Гібсон особисто не знайомий із зіркою "Німфоманки". Проте Лабеф йому подобається, і Мел сподівається, що в нього все налагодиться. Він вважає, що 28-річний актор через свої епатажні витівки долає якийсь внутрішній біль.

"Чому він це робить? Люди схильні тицяти в нього пальцем і казати, що він те, він се. Судити легко. Я певен, що він проходить через щось особисте, дуже болісне, катарсичне, від чого має звільнитися, з чого має вибратися. Напевно, він програє це до кінця та повернеться…", - припустив Гібсон.

Нагадаємо, наприкінці червня Лабефа заарештували за хуліганство. Кілька днів по тому його речник повідомив, що актор розпочав лікування від алкозалежності.

Фото з Twitter Шайя Лабефа

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів