У Росії пропонують заборонити Дорна

23 липня 2014, 14:54

Сумнозвісний петербурзький депутат Віталій Мілонов запропонував заборонити українського співака Івана Дорна у Росії.

Чиновник вважає, що російські телеканали та радіостанції мусять прибрати зі своїх ефірів пісні і кліпи артиста. Окрім цього Мілонов закликає взагалі не дозволяти Дорну виступати на території Росії.

Про це він заявив в ефірі радіостанції "Говорит Москва", який цитує "Лента.ру".

Обурення Мілонова викликав виступ Вані з тризубом на грудях на фестивалі "Нова хвиля".


"Природно, такі люди, як Іван Дорн, після такої витівки можуть співати у Львові, Івано-Франківську, можуть співати де завгодно, але тільки не в Росії. У Росії співаки, що вихваляють вбивць, співати не будуть, виступати не будуть, ні копійки заробляти тут не будуть. Ніякої ротації, ніякої пропаганди цих Дорнів", - сказав депутат.

Депутат Мілонов боїться, що Дорн у Росії зможе підірвати віру у "великого Пу"?

Він також розхвилювався й через те, що свою підтримку Івану Дорну висловив і Олега Тягнибока.

Мілонов заявив, що це черговий крок до "повної євроінтеграції" співака. Наступними етапами, на думку депутата, повинні стати виступи Дорна з бородою і жіночому одязі і публічне оголошення про свою гомосексуальну орієнтацію.

Як відомо пітерський депутат Віталій Мілонов як ніхто інший переймається через українських артистів, які не бояться висловлювати свою громадянську позицію. Та у чиновника завжди одна реакція на прояв патріотизму українців - "Негайно заборонити у Росії!".

Скріншот з відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів