Пугачова кинула палити після 52 років стажу

7 серпня 2014, 14:49

Російська співачка Алла Пугачова після появи двійнят покінчила зі шкідливою звичкою – кинула палити.

Примадонна, яка була курцем з 52-річним стажем, попрощалася з цигарками заради дітей.

Про те, що артистка більше не палить розповіла її донька Крістіна Орбакайте, пише "Комсомольская правда".

"Після фільму "Кохання-зітхання", де ми з партнером Гошею Куценко мінялися тілами, багато журналістів ставили мені одне запитання: Що б я зробила, якби потрапила в тіло Алли Пугачової. І я завжди відповідала, що в першу чергу присвятила б цей день собі. Мама дуже добра людина, намагається всім допомагати. І часом буквально розтрачує себе на допомогу колегам, друзям, близьким", - почала здалеку Крістіна.


"Ну і звичайно, в тілі мами кинула б палити. І ось тепер я рада, що моя відповідь неактуальна. Тому що мама все ж таки покінчила з цигарками!" - додала вона.

Пугачова нарешті кинула палити

Як пише видання, Пугачова вперше спробувала цигарки у 13 років.

Співачка неодноразово намагалася "зав'язати": підключала і силу волі, і всілякі хитрощі типу пластиру для курців. Але погана звичка завжди перемагала. Навіть коли дали про себе знати проблеми з серцем, Примадонна не змогла побороти пристрасть. Щоправда, медикам вдалося умовити її скоротити кількість викурених сигарет.

А після народження двійнят Лізи і Гаррі Алла Борисівна вирішила, що варто кидати палити заради сина й доньки. Кажуть, співачка не палить вже більше двох місяців.

Нагадаємо, останнім часом Пугачова залюбки показує свої ніжки у коротеньких шортах.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів