Рекламне минуле зірок: Кортні Кокс із тампонами та голова Шварцнеггера

12 серпня 2014, 14:08

Більшість нинішніх мегазірок робили свої перші кроки в світі кіно, з'являючись у крихітних епізодичних ролях та в рекламі.

Як зірки "Друзів" рекламували гігієнічні тампони та кетчуп, а малий Леонардо ДіКапріо – жуйку, вирішило нагадати видання "NY Daily News" у спеціальній добірці.

Так актриса Кортні Кокс у 1985-му з телеекранів переконувала жінок купувати "Tampax". Мине майже 10 років, і мільйони телеглядачів пізнають цю жінку як Моніку з ситкому "Друзі".


Її коллега за цим серіалом Метт ЛеБлан також знімався у рекламі – кетчупу та "Coca-Cola". "Міцний горішок" Брюс Вілліс у 1980-х рекламував алкогольний напій "Golden Wine Cooler".

Майбутня зірка "Матриці" Кіану Рівз прокладав собі шлях до слави, завзято поїдаючи перед камерами кукурудзяні пластівці.

Юний красунчик Бред Пітт рекламував чіпси, ще й тішив глядацьке око своїм голим торсом.

Задовго до того, як Леонардо ДіКапріо почав викликати прискорене серцебиття в глядачок, він уже змушував ковтати слинки дітей. Хлопчик рекламував жуйку і майстерно видував із неї бульбашку.

"Термінатор" Арнольд Шварцнеггер представляв японський енергетичний напій. У кінці ролику його голова, наче джин, вилазила з пляшечки.

Нагадаємо, екс-губернатор Каліфорнії досі любить зніматися в кумедних рекламних відео. Так нещодавно він перевтілився в тенісиста.

Усі відео з сайту YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів