Зачіски Бекхемів визнали найкрасивішими

12 серпня 2014, 17:59

Зачіски футболіста Девіда Бекхема та його жінки, дизайнерки Вікторії визнали найкрасивішими серед британських селебрітіз.

Пара лишила далеко позаду Кейт Міддлтон та принца Вільяма з його плішиною.

Про це пише "The Daily Mail".

За Бекхемів віддали свої голоси 23% учасників опитування.


"Вікторія і Девід Бекхеми – одна з найбільш чепурних пар, які я знаю", - пояснив свій вибір один із респондентів.

За голови Бекхемів віддали найбільше голосів

"Вікторія дійсно навчила свого мужчину виглядати якнайкраще, і яким же красунчиком він став. Зачіски цієї пари бездоганні, можна тільки сподіватися, що іхні діти, як виростуть, будуть викапані Пош та Бекс", - додав він.

На другому опинився футболіст збірної Англії Пітер Крауч та його дружина-модель Еббі Кленсі. Вони мають 18%.

До переліку зірок із найкрасивішими зачісками увійшли Анджеліна Джолі з Бредом Піттом та репер Каньє Вест із дружиною Кім Кардашян.

За ними йде акторська парочка Райан Рейнолдс та Блейк Лайвлі. Співачка Бейонсе та її чоловік Jay-Z набрали лише 3%. Нагадаємо, нещодавно люди в Інтернеті збирали підписи за те, щоби подружжя причесало свою доцю Блю Айві.

Бейонсе та Jay-Z теж потрапили до рейтингу гарних зачісок

Кейт Міддлтон та принц Вільям отримали 2%, та й то, схоже, завдяки герцогині. Як відомо, в останні роки 32-річний принц стрімко втрачає волосся з маківки.

Нагадаємо, нещодавно журнал "Vanity Fair", котрий надрукував фото королівської родини, запідозрили в тому, що вони за допомогою Photoshop підкорегували Вільямову зачіску. Про це писало видання "Hollywood Life".

Фото з Twitter Вікторії Бекхем та Instagram Бейонсе

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів