Депутат облився святою водою: Путін прийде - порядок наведе! ВІДЕО

29 серпня 2014, 17:21

Сумнозвісний депутат з Санкт-Петербургу Віталій Мілонов облився святою водою в рамках всесвітнього флешмобу "Ice Bucket Challenge".

Чолов'яга, який так боїться гурти "Океан Ельзи" та "Бумбокс", показово скупнувся та не забув прославити свого президента Володимира Путіна і неіснуючу Новоросію.

А для того, аби виставити "великого Пу" у найкращому вигляді, Мілонов облаяв президента США Барака Обаму та "мавп'ячі долари"

"Путін плаває у крижаній воді, а Обама плескається у тепленькій. Ми це знаємо! Ми повинні як Путін!" - заявив депутат перед обливанням.


Перш ніж вилити на себе водичку, Мілонов передав виклик депутату Максиму Резніку і головному редактору "ворожого рупору націонал-зрадників" "Эхо Москвы" Олексію Венедиктову. Чоловік також двічі уточнив, щоб вони обливалися "обов'язково святою водичкою".

"Путін прийде - порядок наведе!" - з таким гаслом Мілонов вилив на себе воду.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Та цього йому виявилося замало й він ще раз обмився з викриком: "За Новоросію!".

Наостанок Мілонов зобов'язався перерахувати благодійному фонду 4 тисячі російських рублів, а не "якихось цих поганих мавпячих доларів".

Нагадаємо, саме Віталій Мілонов виступав із закликом заборонити у Росії Кончіту Вурст, гурти "Океан Ельзи", "Бумбокс" та Івана Дорна.

Відео YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів