Колишня перша леді Франції розповіла правду про життя з Олландом

3 вересня 2014, 17:58

Зраджена колишня перша леді Франції Валері Тріервейлер представила книгу про життя з президентом Франсуа Олландом.

У мемуарах під назвою "Спасибі за цей момент" (Merci pour ce moment) жінка поділилася подробицями про стосунки з колишнім коханим, пише "Лента.ру" з посиланням на "Paris Match".

Зокрема, Тріервейлер розповіла, що звістка про зраду президента застали її в Єлісейському палаці, коли Олланд був поруч.

Екс-перша леді Франції написала, що коли 9-го січня 2014 року вона побачила, що усі телеканали країни переказують подробиці стосунків Олланда з актрисою Жюлі Гайе, їй стало зле.


"Я побігла у ванну, щоб узяти пакет з пігулками. Франсуа пішов за мною", - поділилася вона.

Колишня перша леді Франції розповіла, як дізналась про зраду коханого

Після цього Олланд спробував вирвати у жінки пакет і ліки розсипалися. Тріервейлер зібрала частину з них і випила. Колишня перша леді уточнила, що в той момент їй не хотілося думати про те, що буде дальші. Наступного дня Валері госпіталізували.

Після розлучення, за словами Тріервейлер, президент Франції щодня писав їй по декілька смс-повідомлень, в яких просив повернутися.

До слова, публікація книги стало для Єлісейського палацу повною несподіванкою.

Як відомо, наприкінці січня президент Франції Франсуа Олланд офіційно оголосив про розрив з Валері Тріервейлер. Раніше, на початку січня, французькі таблоїди повідомили про те, що Олланд зраджує Тріервейлер з 41-річною актрисою Жюлі Гайе.

Валері Тріервейлер була подругою Олланда з середини 2000-х років. Хоча їхні стосунки не були зареєстровані офіційно, Тріервейлер виконувала роль першої леді Франції, супроводжуючи главу держави в офіційних поїздках.

Прінтсрін "ParisMatch"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів