Арбеніна: Мені заборонили грати майже на всій території Росії

5 вересня 2014, 13:30

Співачка Діана Арбеніна заявила, що скасовують майже усі її виступи на території Росії.

Про це лідер "Ночных снайперов" написала у своєму Facebook.

Спершу артистка повідомила, що не відбудуться її поетичні читання 7-го вересня в одному з парків Москви.

"Салют. Через 50 хвилин мій літак на батьківщину. У Москву. Останні новини вражають сюрреалізмом - сьогодні мені вже заборонили читати вірші. Просили сказати вам, що я не можу "з технічних причин", - написала Діана.


Та, схоже, скасування читань стало останньою краплею й Арбеніна завила, що насправді їй не дають грати практично по всій Росії:

"До цього два тижні 24-годинного кошмару: щодня ми боролися за міста і щоночі міста гинули. Мені заборонили грати практично скрізь на території Росії".

Арбеніна відверто заявила про те, що її почали цькувати у Росії

"Мені приписують брехню про підтримку бандитів-фашистів-націоналістів і іншої шушвалі. Брешуть про те, що я просила вибачення (боронь боже брати на себе таку ношу) за Росію. Розповідають тим, довірливим, що сидять перед телевізором, про американського чоловіка і гастролі по Україні. Брехні немає кінця", - додала співачка.

За словами Діани, вона геть не розуміє, чим викликано це цькування.

"Я граю рок-н-ролл і я це роблю як можу вже 20 років без якогось політичного підтексту. Я хочу жити у вільній країні і була упевнена у своїй особистій недоторканості як громадянин, який любить і страждає за свою батьківщину і нічим себе у своїй країні що не заплямував. Я не знаю, чим і коли це закінчиться. Вже все можливо і мені ні у кого просити захисту", - написала вона.

Арбеніна запевнила своїх прихильників, що все одно не перестане співати і "не замовкне".

Схоже, цькування солістки "Ночных снайперов" розпочалося після того, як вона дала концерт у Києві, де вибачилася за своїх російських колег, які побоялися приїхати з концертами.

Нагадаємо, наразі чи не найголовнішим "зрадником Росії" вважають музиканта Андрія Макаревича, який посмів не підтримати політику Путіна й з’їздив з концертом у зону АТО.

Фото з Facebook Арбеніної

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів