Яремчук пояснила конфлікт з Мозговою українським менталітетом

10 вересня 2014, 12:33

Співачка Марія Яремчук розповіла про конфлікт з продюсером Альоною Мозговою під час туру на підтримку нацгвардії.

Марія запевнила, що не розуміє, чим завинила перед пані Мозговою, та пояснила це українським менталітетом.

Про це йшлося у програмі "Світське життя".

Під час туру на підтримку нацгвардії між Мозговою, яка супроводжувала свого бойфренда Володимира Ткаченка, та Марічкою Яремчук начебто виникла якась напруга через "зіркову хворобу" дівчини.


"Я вважаю, що конфлікт виник просто з нічого. У нас не було з Альоною Мозговою конфліктів. Єдиним каменем спотикання міг бути конкурс "Євробачення", куди хотіла їхати я, і хотів їхати Володя. Але наші сім'ї дружили і я надзвичайно любила Миколу Мозгового. Він був одним з найкращих друзів нашої родини. Тому це для мене абсурдно і я взагалі не могла уявити, що буде війна між нашими родинами", - сказала про це Яремчук.

Яремчук, звісно, не страждає від скоромності...

На зауваження ведучої, що Мозгову ніби дратувала "зіркова хвороба" Яремчук, Марія зазначила:

"Якщо я чимось завинила, чи якось себе поводила, то я готова попросити пробачення в Олени Миколаївни. Але я не розумію, з чого це почалося, і, мабуть, просто такий турбулентний час і люди психують на рівному місці.".

"Український менталітет славиться тим, що люди інколи конфліктують один з одним. У того хата краща, у того ще щось краще. Хто поїхав на "Євробачення", або ні. Я вважаю, що це неправильно. І якщо зараз час і місце, я готова сказати, що я не маю нічого проти Олени Миколаївни", - заявила Марія.

Кажучи про Мозгову, Яремчук з якогось дива втулила туди і український менталітет

"Перед нею, як перед старшою жінкою, перед подругою нашої родини готова вибачитись, якщо я в чомусь провинила. Але мені здається, що і Олена Миколївна мала би бути трішечки добрішою, ніжнішою до оточуючих. Ми з мамою моєю це все обговорювали, мама знає її ще малою. Мама вже хотіла казати, що вона піде і буде розбиратися", - додала Яремчук.

Нагадаємо, Яремчук та підопічний і за сумісництвом бойфренд Мозгової Володимир Ткаченко змагалися у націвідборі на "Євробачення-2014". Як відомо, Марія врешті таки поїхала на конкурс.

Фото "Гламурчіка" та з Instagram Яремчук

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів