Джексона знову визнали найбагатшим небіжчиком

16 жовтня 2014, 10:16

Американський співак Майкл Джексон вкотре очолив список найбагатших покійних зірок за версією журналу "Forbes".

З жовтня 2013-го року по жовтень 2014-го спадщина поп-короля принесла прибуток у 140 мільйонів доларів.

Зокрема, був випущений другий посмертний альбом Джексона під назвою "Xscape". А голограма співака "виступила" на церемонії "Billboard Music Awards".

Майкл заробляє більше, ніж інші покійні зірки

"Бути живим - дещо переоцінено. 13 зірок, які згасли й опинилися у цьогорічному списку небіжчиків з дуже високим рівнем прибутку, заробили разом 365,5 мільйонів доларів за останні 12 місяців. При житті знаменитості можуть бути темпераментними і вимогливими. Після смерті вони просто стають брендами, якими управляють. Їхні образи можуть бути використані у всьому - від футболок і плакатів до ароматів і білизни, і вони можуть навіть повернутися з мертвих у вигляді голограм", - зазначають у "Forbes".


Друге місце серед цьогорічних найзаможніших небіжчиків дісталося "королю рок-н-ролу" Елвісу Преслі, чий прибуток за останній рік склав 55 мільйонів доларів.

Елвіс цього року другий

Третю сходинку посів художник-карикатурист Чарльз Шульц, який створив комікси "Peanuts" про хлопчика Чарлі Брауна і його песика Снупі. Покійний митець за останні 12 місяців зумів заробити 40 мільйонів доларів.

На четвертій позиції опинилася актриса Елізабет Тейлор із 25 мільйонами доларів прибутку, а на п'ятій - музикант Боб Марлі із 20 мільйонами.

Покійний Боб Марлі також ще заробляє гроші

Далі у рейтингу значаться Мерилін Монро (17 мільйонів доларів​), учасник "The Beatles" Джон Леннон (12 мільйонів), вчений Альберт Ейнштейн (11 мільйонів).

Також до найзаможніших небіжчиків втрапили: письменник і мультиплікатор Теодор Гейзел (9 мільйонів доларів), актор і майстер бойових мистецтв Брюс Лі (9 мільйонів), актор Стів Макквін (9 мільйонів), актриса Бетті Пейдж (9 мільйонів) і актор Джеймс Дін (7 мільйонів​).

Нагадаємо, минулорічний аналогічний рейтинг так само очолював Майкл Джексон.

Фото з Fecbook Джексона, Преслі та Боба Марлі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів