Кадиров вступився за Тіматі та зробив його Заслуженим

11 листопада 2014, 16:41

Скандал російських артистів Дмитра Білана та Тіматі обростає деталями. Не встиг за Білана вступитися чоловік його продюсерки Євген Плющенко, як на користь Тіматі висловився глава Чечні Рамзан Кадиров.

У своєму Instagram Кадиров також повідомив, що зробив репера Заслуженим артистом.

"Дорогі друзі! Уважно спостерігаю за суперечкою між Тіматі і Біланом, в тандемі з яким виступає Рудковська. Тіматі мій друг! Я його поважаю за творчість, за життєву позицію, за патріотизм. Тіматі веде здоровий спосіб життя. Він не п'є, не курить, займається спортом на рівні професіонала. Тіматі подає приклад мільйонам молодих людей в нашій країні. За це йому треба дякувати!" - почав хвалебну оду Кадиров.

Кадиров розхвалив Тіматі та назвав його своїм любим другом

"На жаль, деякі представники нашого шоу-бізнесу не відрізняються подібними якостями. У гонитві за публікою вони прагнуть наслідувати західних музикантів, багато з яких відкрито пишаються т.зв. нетрадиційною орієнтацією, роками перебувають у накроклініках, а зрештою вмирають від передозування або інфекції", - продовжив глава Чечні.


"Актор і артист, який претендує на роль кумира молоді, повинен мати на це моральне право, а не вести молодь до бездуховності. Це шлях до національної деградації, який не прийнятний для Росії та її народів. Тіматі - вольова людина, для нього дорогі честь, совість, порядність! В іншому випадку я ні за що на світі не назвав би його своїм другом", - заявив Кадиров.

Також чеченський лідер наголосив, що Тіматі готовий до будь-якої медичної експертизі і повідомив, що нагородив його званням.

"…Звичайно, Тіматі, як і будь-який жива людина, має якісь помилки. Але він їх знає і працює над виправленням! І хочу порадувати всіх шанувальників Тіматі. Сьогодні я підписав Указ про присвоєння йому звання Заслуженого артиста Чеченської Республіки!" - написав Кадиров.

Нагадаємо, скандал між Дімою Біланом та Тіматі почався два дні тому, після того як репер назвав Білана наркоманом та геєм.

Фото з Instagram Кадирова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів