Нікі Мінаж перепросила за "нацистський" кліп

12 листопада 2014, 12:57

Американська реперка Нікі Мінаж запевнила, що дуже шкодує, що недогледіла, і її кліп "Only" нагадав людям про нацизм.

Режисер скандального відео, зі свого боку, заявив, що йому не шкода. Актриса ж Вупі Голдберг заступилася за Мінаж, мовляв, дівчина недовчила у школі історію.

Про це пише "Contact Music".

У своєму Twitter Нікі підкреслила, що продюсер та її друг – відеограф, який спостерігав за процесом створення кліпу, є євреями.


"Я не вигадувала концепцію (кліпу), але я дуже шкодую та приймаю на себе всю відповідальність, якщо когось це образило. Я б ніколи не схвалила нацизму в моїй творчості", - написала Мінаж.

Між тим режисер відео Джефф Озборн заявив, що кліп є нагадуванням молодому поколінню про жорстокість минулого, щоби таке не повторилося в майбутньому.

Нікі Мінаж перепросила за кліп, що нагадав про нацизм

"Якщо мою роботу неправильно інтерпретували, бо вона не дурна і не сльозлива, то, вибачте, мені не шкода", - зазначив він.

Мова про кліп Мінаж днями зайшла на одному з ток-шоу, куди була запрошена актриса Вупі Голдберг. Зірка припустила, що Нікі в школі не вивчила, що таке Голокост, тому не могла припустити, що кліп вийде настільки контраверсійним.

"Ми більше не навчаємо дітей історії. Не навчаємо їх світової історії, не навчаємо історії Другої світової, не пояснюємо, що відбувалося", - побідкалася Вупі.

Нагадаємо, у скандальному відео, зробленому в вигляді мультфільму, диктаторка-Нікі сидить на троні. Червоні банери з логотипом нагадують фашистські, та й стрічки на рукавах у солдатів скидаються на ті, що носили фашисти.

Фото з Instagram Нікі Мінаж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів