Собчак покепкувала з Тіматі, а Басков захистив Білана

12 листопада 2014, 13:49

До сварки між репером Тіматі та співаком Дімою Біланом долучаються все нові й нові люди. Зокрема, телеведуча Ксенія Собчак і тенор Микола Басков.

Ксюша не стала відверто ставати на сторону Білана, а просто поглузувала з Тіматі. Особливо після того, як той виклав у своєму Instagram фото ніздрей Діми із слідами буцімто білого порошку.

"Який день журналісти наполегливо домагаються мого коментаря з приводу найпотужнішого дискурсу двох титанів сучасної софістики - Тіматі і Білана. Скажу чесно, спочатку я довго намагалася зрозуміти в чому суть цієї суворої баталії двох шляхетних донів. Розуміння, як і будь-яке знання лише примножило мої печалі:(.." - почала свій глузливий опус Собчак.

Собчак закрила ніс і поглузувала з Тіматі

"Довелося навіть сфотографуватися спеціально для цього поста сором'язливо прикривши ніздрі... Раптом пильний, як клуб з Красногорська з хокею з м'ячем, погляд Тіматі розгледить в носі щось підозріле? Фрейд був кокаїністом, Булгаков сидів на морфії, Гоген і Ван Гог бавилися опіумом, але їм пощастило, поруч з ними не було Тіматі!" - додала вона.


На думку білявки, пощастило не лише видімим митцям, а й самим наркотикам. Мовляв, Тіматі наполягає, що вже давно не бавиться забороненими препаратами.

"Давня звичка Тімана збільшувати на фотографіях різні частини тіла, нарешті-таки знайшла своє соціальне застосування -і я впевнена, збільшена фотка ніздрів Білана це тільки початок!!! А поки, припущення про сексуальну орієнтацію Білана і докладне дослідження його, (Білана), ніздрів принесли реперу, простому хлопцеві з робітничих кварталів, звання заслуженого артиста Чечні", - закінчила своє послання Собчак.

Тіматі показа ніздрі Білана

До слова, заступився за Білана й співак Микола Басков. Тенор вважає, що Тіматі робить дурниці.

"Упевнений, що після подібних образ в шоу-бізнесі йому скоро просто ніхто не подасть руки. Вчора в Кремлі за лаштунками під час Дня поліції всі артисти обговорювали цей інцидент і практично всі засудили Тіматі. По-людськи мені його навіть шкода - людина не розуміє, що творить", - зауважив Коля в коментарі "Супер.ру".

Нагадаємо, скандал між Дімою Біланом та Тіматі почався кілька днів тому, після того як репер назвав Білана наркоманом та геєм.

За Діму одразу заступилася його продюсерка Яна Рудковська й натякнула, що чекає на Тіматі у суді. Також на сторону Білана став й фігурист і чоловік Рудковської Євген Плющенко.

А от глава Чечні Рамазан Кадиров підтримав Тіматі й навіть присвоїм йому звання Народного.

Фото з Instagram Собчак і Тіматі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів