Гібсон і російські олігархи розлучилися найдорожче

15 листопада 2014, 10:09

Розлучення російських олігархів Дмитра Риболовлєва та Романа Абрамовича, а також розставання голлівудського актора Мела Гібсона з матір'ю його 7 дітей назвали найдорожчими в історії.

Невеселий, принаймні для самих для самих фігурантів, рейтинг представляє "The Independent".

У травні суд зобов'язав Дмитра Риболовлєва порівну поділитися з екс-дружиною Оленою багатством, нажитим за 23 роки подружнього життя. За підрахунками різних видань, це 3,9 – 4,5 мільйярда доларів. "Рекорд" 47-річного олігарха поки не вдалося побити нікому.

Дмитро Риболовлєв - "найщедріший" екс-чоловік в історії

Алек Вільденштейн та його дружина Джоселін розлучилися в 1999-му. Світ знає цю пані як "Жінку-кішку", яка численними операціями та ін’єкціями, щоби догодити коханому, спотворила своє лице. Джоселін отримала 2,23 мільярда доларів плюс по 100 мільйонів за кожен із 13 років, які вона прожила з Алеком.


Медіамагнатові Рупертові Мердоку в 2013-му році довелося віддати екс-дружині №4 Венді 1,53 мільярда. До слова, Мердок у рейтингу фігурує аж двічі. П'яте місце теж належить йому, дружині №3 Анні Марії та їхньому розлученню ціною в 1,05 мільярда.

На четвертій сходинці власник "Формули-1" Берні Екклстоун. У 2009-му році його гаманець полегшав на 1,14 мільярда. Вони відійшли його екс-дружині Славіці.

Американський магнат Стів Вінн у 2010-му віддав дружині Елейн 650 мільйонів доларів. До речі, для цієї пари це було вже друге розлучення.

Далі йде бізнесмен Крейг МакКоу, який став холостяком за 403 мільйони.

Восьму сходинку посідає Мел Гібсон. Роман із росіянкою Оксаною Григор'євою зруйнував його 28-річний шлюб. Актор виплатив дружині Робін 395 мільйонів доларів. Як ми знаємо, зі стосунків Мела та Оксани потім не вийшло нічого хорошого, крім хіба що донечки Люсі.

Мел Гібсон посів восьму сходинку

Дев'яте місце має медіамагнат Роберт Джонсон із розлученням 2002-го року, що коштувало 351 мільйон.

Останнє місце в Топ-10 мають Роман Абрамович та його колишня, Ірина Маландіна, які розлучилися в 2007-му. Жінка отримала з російського олігарха 263 мільйони доларів.

Нагадаємо, нинішня, уже цивільна, дружина Романа Даша Жукова народила йому сина та доньку.

Фото з сайту olligator.ru та Facebook-сторінки, присвяченої Мелові Гібсон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів