Дімопулос вперше розповіла про загадкового бойфренда

20 січня 2015, 15:50

Співачка Санта Дімопулос дещо привідкрила таємницю своїх стосунків. Артистка не розповіла, з ким саме зустрічається, але принаймні розказала, коли зав’язався її роман.

Про це вона написала 16-го січня у соцмережі, але потім, схоже, видалила цей запис.

"Якщо чесно, я не думала про це писати... Мало хто знає, сьогодні для мене особливий день. Рівно 2 роки тому 16.01.2013 відбулася зустріч, яка змінила мене і моє життя назавжди. Я зустріла ЙОГО" - написала Дімопулос.

16-го січня Санта похвалилася купою білих троянд, які, певно, отримала від коханого на річницю

"Жодних слів не підібрати, щоб висловити те справжнє і сильне почуття, яким не хочеться ні з ким ділитися. Були й складності, ми через багато що пройшли, але вперше в житті я відчуваю, що все правильно і по-справжньому…" - зізналася Санта.


"…Благородно, чесно, без самообману і повітряних замків, без бажання комусь щось довести. Хочеться просто насолоджуватися цим і запам'ятати кожну мить, щоб розповідати дітям і онукам. Я щаслива по-справжньому", - заявила співачка.

Нагадаємо, перед цим Дімопулос зіграла пишне фейкове весілля з Володимиром Самсоненком. А ще до цього вона встигла народити сина від шоумена Андрія Джеджули.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів