Волочкова розжилася будинком за $3 мільйони. ФОТО

27 січня 2015, 12:45

Колишня російська балерина, а нині тусовщиця Анастасія Волочкова стала власницею триповерхового маєтку у Підмосков'ї.

39-річна білявка останні шість років знімала будинок, та тепер має власний, пише "Супер.ру".

Обійшлося нове помешкання Волочковій десь у 3 мільйони доларів. Саме стільки коштує будинок площею 645 квадратних метрів і з ділянкою у 16 соток.

Так виглядає новий будинок Волочкової

Тепер у Насті та її 9-річної дочки Аріадни є три ванні кімнати, два будуари, три спальні, три вбиральні, їдальня, камінна, кухня, два гаражі і більярдна кімната.


Білявка позує на сходах

До слова, власницею будинку в елітному районі Підмосков'я екс-балерина стала ще у жовтні 2014 року. Та стало про це відомо лише зараз.

На території котеджного селища, де тепер житиме Настя, всього 98 маєтків. У декількох сотнях метрах від нового будинку Волочкової знаходиться спа-центр. Також на території селища є дитячий майданчик у вигляді Кремля.

А так сходи виглядають без своєї господині

До слова, у власності білявки вже числиться квартира площею 165 квадратних метрів у центрі Москви. За твердженням телеведучої Ксенії Собчак, елітні квадратні метри Волочкова отримала в дар від мільярдера Сулеймана Керімова, з яким її пов'язували близькі стосунки.

У селищі є дитячий майданчик у вигляді Кремля

Нагадаємо, навесні 2013-го року будинок білявки пограбували. Пізніше Настя заявила, що до цього міг бути причетний її колишній чоловік Ігор Вдовін.

А вже наприкінці того ж року Волочкова вирішила продати свою пітерську квартиру за 4 мільйони доларів.

Фото з Instagram Волочкової та "Супер.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів