Російського депутата-гомофоба Мілонова затролили лесбійки. ФОТО

2 лютого 2015, 10:08

Скандальному пітерському депутату-гомофобу Віталію Мілонову зіпсували переліт.

На тлі чолов'яги, який так активно виступає проти сексуальних меншин, влаштували фотосесію дві лесбійки.

Опинившись в одному літаку з Мілоновим дівчата не втрималися й вирішили його затролити. Пізніше одна з дівчат на ім'я Ксенія розповіла про це у своєму "Вконтакте" і виклала фотографії.

Мілонов опинився на селфі так ненависних йому лесбійок

"У зв'язку з останньою публікацією моєму в інстаграмі і тут на сторінці дуже багато надходить запитань: чи правда ми дозволили собі цілуватися на тлі Мілонова? чи правда це Мілонов? може просто чувак на нього схожий? як ви долетіли, тощо. Відповідаю: це правда Мілонов!" - написала представниця ЛГБТ-спільноти.


"Доля розпорядилась так, що його посадили на наступний ряд. Летіли ми з Москви в Петербург. Сам Мілонов нам нічого не сказав. Ми влаштували фотосесію на його тлі. Коли він це помітив, прикрився планшетом. Ми дуже щасливі. Він, напевно, не дуже. Та й пофіг!Фотосесію додаю", - додала дівчина.

Дівчата зробили кілька фото на тлі скандального депутата

Скандальний депутат вже встиг прокоментувати інцидент. Мілонов вважає "ідіотками" дівчат, які зробили селфі з поцілунком на його тлі, пише "Газета.ру" з посиланням на "FlashNord".

"Ці божевільні дурепи виявилися сміливими, що покривлялися, зробили фотографію і тут же втекли в кінець літака, де і просиділи, не висуваючись до кінця польоту", - заявив він.

Мілонов запевняє, що не бачив, як дівчата фотографувались на його тлі. Тоді чому ж він прикривався планшетом?

За словами депутата, якби він побачив дівчат, "вигнав би їх з літака". Мілонов додав, що йому "прикро за їх батьків, які виховали таких ідіоток".

Нагадаємо, Віталій Мілонов відомий своєю беззаперечною підтримкою президента Володимира Путіна, а також гомофобними поглядами. Нещодавно пітерський депутат пропонував заборонити в'їзд до Росії главі "Apple" Тіму Куку, який зізнався у нетрадиційній сексуальній орієнтації.

Фото з "Вконтакте"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів