Нетребко обурена через антиросійську акцію на її концерті. ВІДЕО

3 лютого 2015, 11:46

Російська співачка Анна Нетребко, яка ще кілька місяців тому залюбки фотографувалася з прапором "Новоросії", тепер обурюється антиросійським акціям на її виступах.

Днями в нью-йоркському концертному залі "Metropolitan Opera" проукраїнський активіст Роман Торговицький вибіг на сцену з плакатом, який критикує політику Путіна і Кремля щодо України. Чоловік зробив це, коли коли всі артисти, разом з Нетребко, вийшли на уклін.

У російської співачки вже встигли прокоментувати інцидент. Як виявилося, найбільше Нетребко обурила не антиросійська акція, а бездіяльність служби безпеки "Metropolitan Opera", пише "Super.ru".

"Ми обурені роботою тих служб, які повинні цьому запобігати. Прошу зауважити, "Metropolitan Opera" - це серйозний заклад, туди людина без квитка не потрапить. А тут вийшов прямо на сцену. Раптом у нього вибухівка, граната або кислота? Якщо він проніс плакат, то може й вибухівку пронести з таким же успіхом", - прокоментував директор співачки.


ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Нагадаємо, наприкінці минулого року Нетребко передала гроші Донецькому оперному театру. Жіночка зробила це публічно, зустрівшись з екс-депутатом Олегом Царьовим. Фотографії парочки на тлі прапору "Новоросії" викликали найбільше обурення.

Та згодом Анна заявила, що й гадки не мала про те, що їй дадуть прапор. Однак Царьов запевнив, що про обмін прапорами він і сторона Нетребко домовлялися протягом двох тижнів до зустрічі.

Також у деяких користувачів мережі викликає запитання, на що саме пожертвувала гроші співачка. Адже судячи з фото і відео, стан Донецького оперного театру далеко не такий жахливий, як про це казала Нетребко.

Після історії з прапором "Новоросії" співачка втратила контракт із "Австрійськими Авіалініями". Також з'явилися заклики позбавити Нетребко австрійського громадянства.

Відео YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів