Жізель Бюндхен хоче жити як Тарзан

3 лютого 2015, 14:11

Бразильська супермодель Жізель Бюндхен хотіла б жити десь у дикій природі на дереві, як Тарзан та Джейн.

А в свого чоловіка Тома Брейді красуня закохалася з першого погляду.

Про це найдорожча супермодель світу розповіла в інтерв’ю для березневого номеру "Vogue UK".

"Мій найбільш ранній спогад – це поїздки до бабусі, доїння корів та збирання курячих яєць. Якби я могла обирати, я б жила босоніж в оточенні тварин, жила б у домі на дереві, як Тарзан та Джейн, ось яка в мене мрія. Я найщасливіша, коли мене оточує природа", - поділилася Бюндхен.


Якби Жізель стала Тарзаном, то її Джейн був би коханий чоловік Том Брейді. Зірка згадує, вона з першого погляду зрозуміла, що він – її доля.

Бюндхен із донечкою Вівіан

"Я одразу ж збагнула, що Том – той, єдиний. Я побачила це в його очах, що він – цілісний чоловік, який вірить у те саме, що і я", - зазначила Бюндхен.

Як відомо, подружжя має 5-річного сина та дочку 2-річну дочку. Ще в Жізель є пасинок: 7-річний Томів син від попередніх стосунків.

Зі слів Бюндхен, вона дуже турботлива мама, оскільки виросла в великій люблячій родини. Проте діти з неї мотузки не в’ють.

"Найважливіше для мене, як для мами, це дотримуватися слова. Коли я кажу "ні", це означає "ні". Я завжди кажу їм, що вони можуть до скону сидіти й повторювати "Я хочу це, я хочу це", але вони кмітливі, і якщо я їм це дам, вони знатимуть, що це працює", - пояснила Жізель.

Як відомо, зате Бюндхен дозволяє своїм дітям із пелюшок кататися з нею на квадроциклі, причому без шоломів.

Фото з Instagram Жiзель Бюндхен

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів