Чарлі Шин зібрався в президенти

12 лютого 2015, 12:54

Невгамовний американський актор Чарлі Шин, котрий нещодавно передумав одружуватися з порнозіркою, тепер зібрався стати президентом Сполучених Штатів.

Він уже знає, кого зробить віце-президентом, та вигадав кілька законів.

Про це Чарлі розповів в одному з комедійних телешоу, пише "The Daily Mail".

"Я провів опитування – ну, десь серед 10 чуваків… Коли я кажу "Агов, а що, як я балотуватимусь у президенти?", це 100 відсотків", - похвалився актор.


"Вгадайте, хто мій віце-президент? Мій тато. Це буде "Шин та Шин – 2016", - повідомив він.

Чарлі Шин хоче в президенти

Актор запевнив, що в основі його політичної платформи буде правда та прозорість. Він пообіцяв, що під час дебатів чесно відповідатиме на закиди опонентів щодо його вживання наркотиків у минулому, сексуальних ескапад тощо.

Також Шин розказав, які закони він ухвалить, коли всядеться в президентське крісло. Зокрема, ставши "королем Америки", він збирається ввести загальний десятивідсотковий податок, направити по озброєному ветеранові на охорону кожної школи в країні, а ще зобов’язати американців розслабитися.

Як зазначає видання, в 2011-му році організація "Public Policy Polling" провела опитування, в якому людям пропонували обрати наступного президента США з-поміж двох кандидатів: Барак Обама чи Чарлі Шин, Сара Пейлін чи Чарлі Шин. Найцікавіше, що в обох випадках "виборці" поставили на актора.

Фото з Instagram Чарлі Шина

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів