Невдосконалену Кроуфорд злили в мережу. ФОТО

16 лютого 2015, 17:46

Як виглядає тіло супермоделі Сінді Кроуфорд, не прикрашене фотошопом, днями мали змогу побачити мільйони інтернет-користувачів.

У мережі опинився "чорновий" знімок красуні для мексиканського "Marie Claire", зроблений більше року тому.

Про це пише "Radar Online".

Хто "злив" скандальне фото, і навіщо, невідомо. Проте сама 48-річна Сінді відреагувала на це спокійно. На своєму сайті вона підтвердила, що це її фото для мексиканського журналу, невідретушована версія.


"Не має значення, звідки з'явилося це фото, це озаріння – ми завжди знали, що Кроуфорд – красуня, але бачачи її таку, ми любимо її ще більше", - заявили представники "Marie Claire".

"Браво, Сінді Кроуфорд. Краса – це правда, правдива краса, ось що нам потрібно на цій землі, всім потрібно це знати", - прокоментувала фото Сінді актриса Джеймі Лі Кертіс, котра сама знімалася для глянцю без застосування фотошопу.

Чоловік Кроуфорд також показав її в купальнику

До слова, свою кохану в купальнику днями показав світові й чоловік Сінді, тато двох її дітей Ренді Гербер. Він привітав її з Днем закоханих у своєму Instagram.

"Вона отримала квіти, а я отримав її", - підписав чоловік, із яким супермодель живе в шлюбі вже 16 років.

Як відомо, Кроуфорд відкрито говорила про те, що в неї є целюліт. Як зазначає видання, в одному з нещодавніх інтерв’ю вона зазначила, що в будь-якому віці важливо почуватися комфортно в своєму тілі.

"Якби жінки ставилися до себе з тією ж любов'ю, яку дарують своїм друзям, це був би такий прекрасний дарунок для нас самих. Найпривабливішими нас робить упевненість у собі. Ось що люди бачать", - сказала Сінді.

Нагадаємо, як зізнавалася зірка, вона не завжди подобається собі в дзеркалі, але поставила собі завдання: до 50 років досягти гармонії зі своїм тілом.

Фото з Twitter та Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів