Нев'їзний Кобзон знову зібрався на Донбас: Плював я на заборони

17 лютого 2015, 10:59

Російський співак і депутат Йосип Кобзон, який є персоною нон-грата в Україні, заявив про нові концерти в Луганську і Донецьку.

Також артист назвав багатьох артистів Росії боягузами і закликав заборонити русофобам виїжджати з країни. Про все це Кобзон повідав в коментарі "РИА Новостям".

"Мені наші вороги вирішили поставити в докір - як же так, він побував на Донбасі, він побував у Криму. Не тільки побував. Якщо будуть сили, ще хочу поїхати. Через кілька днів хочу поїхати", - сказав співак.

Йосип Кобзон уточнив, що 22-го лютого він дасть концерт у Луганську, а 23-го - в Донецьку. Також депутат планує відвідання околиць цих міст.


Співак вкотре наголосив, що йому байдуже на офіційну заборону з'являтися на території України. Як відомо, 27-го жовтня, незважаючи на заборону СБУ, Кобзон літаком прибув на Донбас.

"І цього раз поїду (на Донбас) і плював я на ці санкції, на ці заборони", - підкреслив Кобзон.

Кобзон знову зібрався на Донбас, попри заборону СБУ

"Я переживав те, що відбувається на південному сході України не так, як просто зацікавлені. Ніхто не міг припустити, що може статися така трагедія. Звичайно, я рвався на батьківщину, і ніхто мені не указ. Тим більше заокеанські лицарі - вони мені не указ", - додав він.

Водночас депутат заявив, що виїзд з Росії варто обмежити русофобам, які "зводять наклеп на країну":

"Я б обмежив виїзд звідси русофобам. Обмовляйте вдома, плюйте, ображайте країну, діячів. За кордон я б не став пускати. Русофоби, які як завгодно ображають наше життя, вони теж виїжджають: в Америці їх приймають, в Європі їх приймають. Я б обмежив їх виїзд. Не заборонив, а обмежив, і це було б правильно. Боріться з труднощами тут, у себе, на батьківщині".

А от закордонним артистам він навпаки не хоче забороняти приїжджати до Росії.

Також Йосип Кобзон звинуватив низку своїх колег по сцені в боягузтві - на його думку, вони поводяться непатріотично, сховавшись "за свої гонорари і нерухомість, яку накупили в різних країнах".

"Чомусь - я не хочу називати прізвища моїх колег - вони вчинили некрасиво. Так не чинили їхні колеги під час війни. Такі, як Утьосов, Шульженко, Русланова. Вони брали участь у всіх фронтових бригадах, вони були патріотами своєї держави", - сказав співак.

"Та кому ви потрібні за кордоном? Ви тут потрібні, вас тут виплекав і виховав народ, вам тут платять скажені гонорари. Там ми нікому не потрібні, там вам ніхто платити не буде, там тільки витрачати, не більше того. Так чим ви дорожите?" - додав Кобзон.

Наостанок Кобзона зауважив, що вітчизняні "поп-королі та інші цариці і імператриці ніколи не стануть там тими, ким стали тут".

Нагадаємо, 16-го лютого Йосип Кобзон офіційно опинився в "чорному списку" Євросоюзу.

Фото salon-gala.info

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів