Син Елтона Джона отримав перелам

23 лютого 2015, 10:59

Зіркові татусі, співак Елтон Джон та його коханий Девід Ферніш недогледіли за своїм старшим сином Закарі. 4-річний хлопчик зламав ключицю, граючись на дитячому майданчику.

Про прикру пригоду 52-річний Ферніш розповів виданню "People".

"Два дні тому Закарі зламав ключицю на дитячому майданчику, коли зістрибнув зі стінки для лазання", - поділився чоловік.

"Це те, чого ми наказували йому не робити, наказували й наказували не робити – але ж усі його друзі це робили, і він не міг зрозуміти, чому ми не хочемо, аби він це робив", - пожалівся на малого неслуха Девід.


Утім до травми Закарі батьки ставляться по-філософськи. Мовляв, такі вони, хлопці.

У 4-річного Закарі перелам ключиці

"Ти відвертаєшся на півсекунди, а він стрибає зі стінки для лазання. З ним все гаразд. Такі вони, малі хлопці, ростуть, гулі та подряпини й, на щастя, не більш серйозні перелами кісток", - зазначив він.

Травма хлопчика не завадила йому та його братикові Елайджі в неділю відвідати присвячену "Оскару" вечірку, яку традиційно влаштовують їхні татусі. Зі слів Ферніша, смокінги для хлоп’ят створила сама Донателла Версаче. Втім чоловік Елтона Джона підкреслив, що сини довго з дорослими не тусуються, адже мають вчасно лягти спати.

Як розказав Ферніш, восени Закарі піде до школи. Це означатиме великі зміни в житті всієї сім'ї, бо чоловік та діти більше не зможуть супроводжувати сера Елтона під час гастролей. Щоби більше часу проводити з рідними, співак суттєво зменшить кількість роз’їздів.

Нагадаємо, 67-річний Елтон Джон та Девід Ферніш у грудні офіційно побралися. Закарі та Елайджа теж були важливими учасниками церемонії: вони підносили татусям обручки.

Фото з Instagram Елтона Джона

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів