"Pussy Riot" принизили "Путіна" у "Картковому будиночку". ФОТО

28 лютого 2015, 15:38

Російський панк-гурт "Pussy Riot" засвітився в американському політичному серіалі "Картковий будиночок".

27-го лютого стартував третій сезон серіалу, і нарешті усіх охочі змогли побачити на екрані Надію Толоконнікову і Марію Альохіну.

"Російський протестний панк-гурт "Pussy Riot" - Надія Толоконнікова і Марія Альохіна зіграли самих себе в третьому сезоні "Карткового будиночку", в сцені вечері в Білому домі, де вони принижували вигаданого президента Росії Віктора Петрова", - йдеться у статті "Mashable".

"Pussy Riot" з'явились у третьому сезоні "Карткового будиночку"

Віктор Петров по суті уособлює образ справжнього російського президента Володимира Путіна.


За задумом сценаристів, Петров - президент Росії, який переслідує політичних і ЛГБТ-активістів в своїй країні, але при цьому їде на прийом в Білий дім США, щоб полицемеріти і покращити відносини між країнами.

На цьому ж прийомі опиняються "Pussy Riot", які голосно і в обличчя говорять президенту Росії про те, ким він є насправді.

Толоконнікова і Альохіна зіграли самих себе

Епізод завершується піснею Альохіної і Толоконнікової, яку вони написали спеціально для серіалу.

Нагадаємо, у березні 2012-го року учасниць панк-групи "Pussy Riot" Надію Толоконнікову, Марію Альохіну та Катерину Самуцевич звинуватили в хуліганстві після акції в храмі Христа Спасителя і засудили до двох років позбавлення волі в колонії загального режиму.

У жовтні 2012-го покарання для Самуцевич змінила на умовне і звільнили її в залі засідань. Альохіна та Толоконнікова вийшли на свободу по амністії наприкінці 2013-го року, за два місяці до закінчення терміну ув'язнення.

Кадри з "Карткового будиночку"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів