Берлусконі остаточно виправдали

11 березня 2015, 11:46

Скандальний колишній прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі може повернутися у велику політику після тривалої судової епопеї.

Адже Верховний суд Італії підтвердив виправдувальний вирок 78-річному екс-прем'єру у справі з неповнолітньою повією Рубі, повідомляє "The Telegraph".

Таким чином, вища судова інстанція країни відхилила апеляцію прокуратури, яка вимагала провести нове розслідування відносно Берлусконі. Рішення Верховного суду оскарженню не підлягає.

Як відомо, ще у 2011-му році Сільвіо Берлусконі звинуватили у зв'язках з неповнолітніми повіями. Зокрема, мова йшла про марокканську танцівницю на прізвисько Рубі.

У червні 2013-го міланський суд засудив екс-прем'єра до семи років позбавлення волі. Він був визнаний винним у тому, що в період з лютого по травень 2010 -го року мав сексуальні контакти з Рубі, якій на той момент не було 18 років.

Берлусконі остаточно виправдали у секс-справі

Однак, вже червні минулого року апеляційний суд виправдав Берлусконі, пояснивши своє рішення тим, що політик не знав справжній вік танцівниці. І дійсно, чоловік увесь час запевняв, що не здогадувався про те, що Рубі неповнолітня. До того ж Берлусконі казав, що не мав з нею інтимних стосунків, а лише допомагав їй владнати справу з поліцією.

До слова, днями Сільвіо Берлусконі закінчив відбувати громадські роботи, які отримав у справі про шахрайство. Спершу політика засудили до чотирьох років в'язниці, проте потім у рамках амністії, а також через похилий вік Сільвіо, суд замінив це покарання громадськими роботами.

Як зазначає видання, тепер у Берлусконі немає серйозних перепон, аби повернутися у велику політику.

Відомо, що за останні 20 років у відношенні колишнього італійського прем'єра було порушено близько 80 справ, на його рахунку більше 2500 слухань.

Фото з Facebook Берлусконі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів