Підопічну Меладзе не пустять "зраджувати Росію" на "Євробаченні"?

11 березня 2015, 13:14

У Росії визначилися з артистом, який представлятиме країну на цьогорічному "Євробачення". Цього разу на пісенний конкурс поїде підопічна композитора Костянтина Меладзе - співачка Поліна Гагаріна.

Однак пітерський депутат-гомофоб Віталій Мілонов вже заявив, що участь у "Євробаченні" - це зрада. Й запевнив, що боротиметься за те, аби російським артистам заборонили їздити на цей конкурс.

Участь Гагаріної у "Євробаченні-2015" особисто підтвердив Меладзе у своєму Twitter.

Водночас депутат Мілонов назвав участь Росії в пісенному конкурсі зрадою батьківщини, пише "Лента.ру" з посиланням на "Русскую службу новостей".


"Це постріл у спину Лаврову, Чуркіну і всім нашим міжнародним представникам, які з високо піднятою головою відстоюють позиції нормальних людей в усьому світі. Заради цієї дешевої мішури, заради марнославства якихось співаків ми, по суті справи, повинні поцілувати черевик, який штовхає зараз південний схід України", - заявив Мілонов.

За словами депутата, він збиратиме підписи під зверненням до міністра культури з проханням заборонити участь російських артистів у "Євробаченні".

Також проти участі у конкурсі виступила й одна з активісток російського "Антимайдану" співачка Віка Циганова.

Жіночка вважає за, краще заснувати власні музичні конкурси та проекти, бо від європейських "вже смердить", пишуть "Дни.ру".

"Воно вже смердить. Скоро там братимуть участь нечисті з рогами і копитами. Росії брати участь там не треба, тому що всі знову будуть в коаліції проти нашої країни і псуватимуть нам репутацію", - сказала Циганова.

Нагадаємо, цього року Україна не братиме участь у "Євробаченні", яке пройде у Відні з 19-го по 23 травня.

Фото Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів