Вінслет: Жінок підганяють худнути після пологів

11 березня 2015, 16:47

Британська акторка Кейт Вінслет, котра півтора роки тому народила третю дитину, вважає, що ЗМІ започаткували нездоровий тренд – якнайшвидше скидати вагу після пологів.

Насправді ж у жінки, котра нещодавно стала мамою, мають бути і великі циці, і живіт, запевняє зірка.

Про це Вінслет говорила "Extra", пише "Contact Music".

Зі слів Кейт, папарацці полюють на зіркових породіль, їхні фото поміщають на обкладинки глянцю з приписами на кшталт "чудовий вигляд за 8 тижнів після пологів".


Вінслет стала на захист матусь

"Знаєте, чудовий вигляд за вісім тижнів після пологів – це мати величезні циці – бо вони повні молока – і животик, який досі виглядає так, ніби всередині дитинка, бо, знаєте, що – насправді це буває саме так", - заявила Вінслет.

Зірка вважає тиск на новоспечних мам несправедливим та нечесним.

"Прекрасно – це мати дитину, а не влізти в свої джинси… на деякий час це проблема, але врешті це просто не має значення. Просто не має значення, а час, коли ти вдома з новонародженим дитям і не маєш носити джинси або всовуватися в сукню для червоної доріжки, це так фантастично… Я хотіла, щоби це ніколи не скінчувалося…", - поділилася вона.

Нагадаємо, свого меншого сина, якого вона народила від чоловіка №3 Неда Рокнролла, Кейт назвала Бейр Блейз. Від попередніх шлюбів у актриси також є син та донька.

Фото з Facebook-сторінки, присвяченої Кейт Вінслет

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів