Мерайя Кері роз'їлася через стрес?

26 березня 2015, 16:03

Подейкують, американська співачка Мерайя Кері дуже переживає через своє розлучення з чоловіком та батьком її дітей Ніком Кенноном. Настільки переживає, що це вже позначається на її фігурі.

44-річна Кері заїдає стрес, повідомляє джерело "In Touch". Про це пише "Radar Online".

"Коли Мерайя переживає непрості часи, її зазвичай можна знайти в ресторані або в кухні", - свідчить інформатор.

"Усі коливання її ваги впродовж років корелюються з розривами стосунків", - каже він.


Мерайя Кері заїдає стрес?

Ятрить Мерайині рани, зокрема, те, що Нік з'являється на публіці то з однією, то з іншою жінкою. Артистка втішається піццою, чіпсами, курячими крильцями, шоколадом та морозивом.

"Вона просто не може зупинитися", - констатує джерело.

Як зазначає видання, Кері не приховує, що їсть не як пташка. Наприклад, у березні зірку бачили в одному з ресторанів Лос-Анджелеса. На її тарілці був не якийсь там салатик, а філе-міньйон із картопелькою. За три дні після того Мерайя побувала в італійському ресторані, де укоськала смаженої моцарели, салат "Цезар" та шийку лобстера.

Зі слів джерела, до переживань через крах свого шлюбу додалося й хвилювання Кері перед початком серії виступів у Лас-Вегасі.

"Це багато роботи, і весь цей стрес змушує її переїдати", - говорить інформатор, зауваживши, що це вже викликає тривогу в команди Мерайї.

Як відомо, попри зміни фігури, свій гардероб Мерайя Кері, схоже, переглядати не збирається . Концертні сукні співачки заледве не репають на її пишному тілі, а з глибоких декольте мало не вистрибують розкішні перса.

Фото з Instagram Мерайї Кері

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів