Мерайя Кері не дала чоловіку $30 мільйонів і потрапить у книжку?

3 квітня 2015, 11:49

Подейкують, актор та репер Нік Кеннон, розлучаючись зі співачкою Мерайєю Кері, зажадав від неї відступних у розмірі 30 мільйонів доларів.

Зірка на таке не пристала, і мстивий чолов’яга зібрався писати книжку, де викладе всі подробиці їхнього подружнього життя.

Про це повідомили джерела "The Daily Mail".

"Мерайя хотіла дати Нікові 10 мільйонів доларів, але він сказав "ні, чорт забирай" та зажадав 30", - розповів виданню друг родини.


Кері вказала чоловіку на те, що саме про таку суму, 10 мільйонів, вони домовлялися в дошлюбній угоді. А Кеннон на це зазначив, що заслуговує на більше, і отримає бажану суму, в цей або в інший спосіб.

"Він сказав їй, що може написати книжку та отримати 30 мільйонів доларів, і ще більше – за угоду про фільм, за все те лайно, що він терпів від неї всі ці роки", - повідомив інформатор.

Чоловік Мерайї Кері погрожує розкрити всі її брудні секрети

"Тепер Мерайя сердита, пригнічена та налякана тим, що Нік розкриє її особисті секрети, і вона виглядатиме як відчайдушна дурепа", - додав він.

Так, зокрема, Кеннон збирається розповісти світові про дивні харчові звички дружини, про те, що вона вживала наркотичні речовини, про її психози, про те, що вона казала про своїх колег, про те, яка вона мати.

"А ще Нік збирається пояснити, чому, на його думку, повну опіку над дітьми треба віддати йому. Мерайя зізнавалася, що ніколи дітей не хотіла, і Нік збирається розказати світові, чому", - зазначило джерело.

Минулого тижня Нік Кеннон підписав угоду з видавництвом "Simon and Schuster". Там передрікають, що це буде "блокбастер".

Нагадаємо, Нік подав на розлучення з Мерайєю в грудні. Пара прожила в шлюбі 6 років та має сина та дочку – двійнят.

Фото з Instagram Мерайї Кері

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів