Пелтроу завела кролів, а Кері шукала яйця з екс-чоловіком. ФОТО

6 квітня 2015, 15:01

4-го квітня іудеї відзначали Песах, а 5-го квітня католики – Великдень. Соцмережі рясніють святковими фото. Світлини з кроликами, яйцями та дітками повикладали й зірки.

Менший синок акторки Лів Тайлер, півторамісячний Сейлор, звісно, поки не брав участі в традиційному полюванні за яйцями. Проте зіркова матуся вдягла його в дусі свята – у плетений боді з кролячим хвостиком.

Лів Тайлер поки воліє не показувати личка свого меншого сина

Акторка Гвінет Пелтроу потішила своїх дітей, Еппл та Мозеса, живими подарунками. Вона презентувала дітям двох живих кроленят, яких показала в Instagram.

Пелтроу показала кролів та, трішки, дітей

Чотирьом дітям Девіда та Вікторії Бекхем, схоже, щедро перепало солодкого. Своїм фото з величезним шоколадним кроликом похвалився старший син пари, Бруклін.


15-річний Бруклін Бекхем та шоколадний кролик

Кім Кардашян відрядила донечку Норі на пошук різнокольорових яєць із гламурним, у рожевому пір'ячку, кошиком. Вона виклала кілька фото дівчинки, гордої своїм "уловом".

Донька Кім Кардашян та Каньє Веста

Заради хорошого свята для своїх двійнят, Рока та Ро, возз’єдналися співачка Мерайя Кері та її майже колишній чоловік Нік Кеннон.

У Мерайї Кері та її майже колишнього чоловіка Ніка Кеннона не надто щасливі обличчя

Нагадаємо, стосунки в пари, що наразі розлучається, дуже напружені. Кеннон, не отримавши від дружини бажаних відступних у розмірі 30 мільйонів доларів, зібрався писати про неї книжку.

Фото з Instagram Лів Тайлер, Гвінет Пелтроу, Брукліна Бекхема, Кім Кардашян та Мерайї Кері

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів