Пінк відповіла на закиди щодо зайвої ваги

14 квітня 2015, 12:50

Американська співачка Пінк дала відсіч недоброзичливцям, які намагалися присоромити її за зайву вагу.

35-річна зірка запевнила, що почувається дуже вродливою жінкою.

Про це пише "US Magazine".

Грубі коментарі на адресу Пінк посипалися після її появи на благодійному заході, присвяченому боротьбі з раком. Співачка обрала для того вечора чорну сукню з глибоким вирізом та не стала надягати ліфчика.


Злі язики стверджують, що Пінк погладшала

Деякі інтернет-користувачі, котрим здалося, що Пінк погладшала, вирішили дати їй про це знати, причому в не надто коректній формі. Артистка поділилася одним із таких твітів – із граматичними помилками їй написали: "Пінк, жирна суко, схудни".

"Хоча я визнаю, що ця сукня не вийшла на фото так гарно, як виглядала на моїй кухні, також я визнаю, що почувалася дуже гарненькою", - заявила співачка.

Пінк із донькою Віллоу

"Я справді почуваюся вродливою. Отже, мої добрі та турботливі люди, будь ласка, не хвилюйтеся за мене. Я за себе не хвилююся. І за вас також… Зі мною все абсолютно чудово, я абсолютно щаслива, і моє здорове, розкішне та шалено сильне тіло насолоджується дуже заслуженим відпочинком. Дякую за турботу. З любов'ю, чізкейк", - написала Пінк.

Нагадаємо, свого часу артистка казала, що хотіла б стати дисциплінованішою відносно їжі та стрункішою, проте не судилося.

Фото з Twitter Пінк

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів