Майлі Сайрус натякнула на свою бісексуальність

6 травня 2015, 14:02

Імовірно, американська співачка Майлі Сайрус, котра нещодавно розлучилася з сином Арнольда Шварцнеггера, скоро знайде собі не нового хлопця, а дівчину.

Скандальна зірка натякнула на власну бісексуальність.

Про це пише "The Daily Mail" з посиланням на "Associated Press".

Говорячи про новий благодійний фонд, що допомагатиме молоді нетрадиційної секс-орієнтації, 22-річна Сайрус зазначила, що не всі її попередні любовні стосунки були гетеросексуальними. Щоправда, розвивати цю тему та розказувати, з якими дівчатами вона зустрічалася, співачка не захотіла.


Новий фонд, патронесою якого є Майлі Сайрус, називається "Happy Hippie". Як підкреслила артистка, нині на вулицях Америки живе 1,6 мільйона безпритульних хлопців та дівчат, і двоє з п'яти – це геї.

Майлі Сайрус підтримала геїв та натякнула, що вона й сама "бі"

Зі слів Сайрус, суспільство воліє не бачити юних безхатьків. Але зірка рішуче налаштована привернути увагу до цієї проблеми та подати молоді приклад.

"…Я не просто кажу: "Будьте собою і станете Майлі Сайрус". Я говорю: "Я теж, блін, буду собою", - сказала співачка.

Так, зокрема, на знак того, що ніхто не зможе вказувати їй, що робити, Майлі днями вифарбувала волосся під пахвами в рожевий.

Грощі, які збере фонд, витрачатимуться на груп підтримки для молодих геїв та їхніх сімей, а ще на утримання притулку для безхатьків у Голлівуді.

Нагадаємо, торік Сайрус привселюдно поцілувала у губи свою колегу Кеті Перрі.

Фото з Instagram Майлі Сайрус

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів