Кеті Перрі: Хтозна, де побував язик Майлі Сайрус

5 березня 2014, 13:54

Американська співачка Кеті Перрі запевнила, що не мала наміру цілуватися зі своєю колегою Майлі Сайрус із язиком – з гігієнічних міркувань.

Іще зірка врешті розказала, на чиїх пологах вона минулого тижня побувала.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на австралійське видання "Sunrise".

Кеті та Майлі поцілувалися під час концерту останньої в Лос-Анджелесі. Перрі стверджує: вона відсторонилася, щойно колега спробувала пропхати їй у рот свого язика.


"Я просто підійшла, що по-дружньому, по-дівочому її цьомнути, розумієте, ну як це роблять дівчата, а тоді вона стала намагатися рухати головою та заходити глибше, і я відсторонилася", - розказала Кеті.

"Бог його знає, де той язик побував. Ми не знаємо! У того язика така репутація!", - зробила вона "комплімент" Сайрус.

Варто зазначити, що на фото, зробленому одразу після того поцілунку, спантеличений вигляд був саме у Майлі, наче це їй намагалися щось запхати до рота.

Кеті Перрі злякалася язика Майлі Сайрус

Як пише сайт, австралійській радіостанції "2DayFM" Перрі похвалилася, що стала тіткою. Її старша сестра Анджела народжувала вдома, і Кеті була і за моральну підтримку, і за оператора.

"Моя сестра народжувала у себе в вітальні, а я була чимось за кшталт помічниці-доули, яка присутня на домашніх пологах для підтримки", - розповіла співачка.

"Я була як Мартін Скорсезе, фільмувала все, розумієте, просто там. Їй не захочеться це бачити десь із рік", - зазначила вона.

Зі слів Кеті, її сестра трималася мов "справжні рок-зірка" та народила без будь-якого знеболення.

У зірки народилася племінниця. В своєму Instagram Перрі виклала фото двох пар сандаликів: великі – для "тітоньки Кеті", а маленькі – "для дівчинки".

Фото з Іnstagram Кеті Перрі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів