Наталі Портман: "Оскар" – фальшивий ідол

8 травня 2015, 13:26

Ізраїльська та американська акторка Наталі Портман вважає "Оскар" фальшивим ідолом. Тому вона не хизується своєю статуеткою і навіть не пам’ятає, де її поділа.

У своєму інтерв’ю "The Hollywood Reporter" кінозірка також говорила про расизм та антисемітизм у сучасному суспільстві.

"Я не знаю, де він", - сказала Наталі за свій "Оскар", який виборола в 2010-му за роль у стрічці "Чорний лебідь".

"Гадаю, десь у надійному місці. Не знаю. Не бачила його вже деякий час… Я читала своїй дитині історію про Авраама, і ми говорили про те, що не треба поклонятися фальшивим ідолам. А це в буквальному сенсі золотий чоловік. Це в буквальному сенсі поклоніння золотим ідолам – якщо ви йому поклоняєтеся. Ось чому його не виставлено на стіні. Це фальшивий ідол", - пояснила вона.


Портман не знає, де її "Оскар"

Говорячи про дизайнера Джона Гальяно, який кілька років тому опинився в центрі скандалу через свої антисемітські висловлювання, Портман сказала, що пробачає йому.

"Я не бачу, чому б не пробачити тому, хто намагається змінитися… Я не вибачаю тих коментарів, проте… ми всі робили речі, про які шкодували", - зазначила Наталі.

На запитання, як вона, єврейка, почувається у Парижі, де останнім часом виріс рівень антисемітизму, актриса зізналася, що неспокійно.

"Так, але я б нервувалася, і якби була темношкірою людиною в цій країні. Нервувалася б, якби була мусульманкою, в багатьох місцях", - зауважила Портман.

Як відомо, Наталі заміжня за хореографом, французом Бенджаміном Мільп'є, та має від нього сина Алефа.

Фото з Facebook Наталі Портман

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів