Ахеджакова: Нічого не зміниться, доки з України не підуть російські "волонтери"

12 травня 2015, 11:04

Російська актриса Лія Ахеджакова вважає, що в Україні не настане мир, допоки там є російські військові, техніка і "волонтери".

Про своє бачення ситуації на Донбасі артистка розповіла, відповідаючи на запитання читачів "Эха Москвы".

"Бережи Бог Україну! Я дуже болісно сприймаю те, що відбувається на Україні. Мені здається, найближчим часом це неможливо поправити", - зауважила Ахеджакова.

Далі зірка радянського кіно додала:


"Якщо всі російські волонтери, вся наша техніка, всі наші військові, якщо вони там є - а вони там є, я це знаю, бо приїжджають і приїжджають люди і з Західної України, і з Донбасу, і є якісь зустрічі з ними, я від них дізнаюся... Поки ми не заберемо звідти останнього волонтера, який втручається в ці відносини Донбасу і - навіть не знаю, як сказати - української національної гвардії або українського уряду, нічого поправити буде неможливо, буде Афганістан".

Ахеджакова не боїться говорити правду про російських "волонтерів" в Україні

Ахеджакова впевнена, що неприпустимо, аби до українців втручалися інші.

"Не можна допускати, щоб туди втручалися люди сусідньої країни. Не можна. Тим більше, що ця сусідня країна поводиться... як би сказати... непорядно. Це м'яко сказано - непорядно", - додала актриса.

Нагадаємо, Лія Ахеджакова не приховує своєї громадянської позиції. Акторка активно підтримує українців й переймається долею незаконно ув'язненої льотчиці Надії Савченко.

Фото з сайту Ахеджакової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів