Визначилися усі фіналісти "Євробачення-2015"

22 травня 2015, 10:18

21-го травня у Відні відбувся другий півфінал пісенного конкурсу "Євробачення-2015".

За право потрапити у фінал музичного дійства боролися виконавці з 17 країн: Азербайджану, Кіпру, Чехії, Ісландії, Ірландії, Ізраїлю, Латвії, Литви, Мальти, Чорногорія, Норвегії, Польщі, Португалії, Сан-Марино, Словенії, Швеції та Швейцарії, йдеться на сайті "Євробачення".

За результатами другого півфіналу у наступний тур пройшли такі країни як Польща, Словенія, Литва, Швеція, Норвегія, Кіпр, Азербайджан, Латвія, Ізраїль та Чорногорія.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО представника Швеції, якому букмекери прогнозують перемогу:


Загалом у фіналі, якій відбудеться 23-го травня, заспівають артисти з 27 країн: 20 переможців з двох півфіналів, представник країни-господині цьогорічного конкурсу - Австрія, а також Великобританія, Німеччина, Іспанія, Франція і Італія. Також поза конкурсом до фіналу потрапила і країна-дебютант Австралія.

На думку букмекерів, цього року найбільше шансів перемогти у "Євробаченні" має представник Швеції Монсу Зелмерлев з піснею "Heroes".

Нагадаємо, за підсумками голосування з першого півфіналу у фінал пройшли Вірменія, Албанія, Румунія, Росія, Угорщина, Греція, Естонія, Грузія, Сербія та Бельгія.

Україна цього року не бере участь у "Єваробаченні".

Відео YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів