Панін до Порошенка: Із задоволенням перерізав би вам горло

4 червня 2015, 13:06

Російський актор-скандаліст Олексій Панін заявив, що хотів би вбити президента України Петра Порошенка.

Про це артист, якому якось вже закидали схильність до недоумства, розповів в інтерв'ю "Комсомольской правде".

"Зараз, якщо б у мене була можливість до нього (Порошенка) звернутися, мого словникового запасу б не вистачило. Все, що приходить мені в голову - це тільки мат. Пане Порошенко, я не закликаю до вашої совісті, у вас її немає. Ви не те що безсовісна людина, ви - тварина. Я з великим задоволенням власними руками перерізав би вам горло", - наголосив Панін.

Далі артист для більшої драматичності додав, що він плаче, коли згадує, як вбивають мирних жителів на Донбасі. Щоправда, Олексій впевнений, що робить це саме українська сторона.


Чолов'яга не приховує, що мріє, аби російські війська увійшли на територію України офіційно:

"Порошенка і Яценюка треба покарати не за те, що вони обливають брудом Росію, це - політика, мова йде про людей, про дітей... Ви так багато говорите про російські війська на Україні, і я дуже шкодую, що наша держава не може собі цього дозволити. Як же хочеться, щоб російські війська увійшли до вас!".

Паніна знову "прорвало"

Водночас Панін додав, що в політиці не тямить. При цьому це не заважає йому наголошувати, що "Кримнаш".

"У політиці я не розумію нічого, знаю лише одне - Крим завжди був російським. Моя перша велика справжня любов привезла мене в Крим, вона була ялтинська дівчина, я з кримчанами виріс, бачив, як вони ставляться до Росії - вони завжди хотіли бути з нами, вони завжди вважали себе росіянами", - зауважив актор.

Олексій поспішив "розписатися" й за всіх одеситів. Мовляв, в Одесі також не вважають себе українцями.

"Ми з моєю дружиною раніше в Одесі були як вдома. І я знаю, що одесити ніколи не вважали себе українцями, вони завжди вважали себе одеситами. І, коли я прилітав з Києва до Одеси, мене запитували: "Що там на Україні?" - наголосив він.

"Знову ж таки, хочу внести поправочку. Я не ставлюся погано до українців - у мене купа друзів українці, багато артистів, багато киян. Але - нормальні українці, а не українці з плавленим сирком замість мозку. Це нормальні, розумні, цивілізовані люди. Це не стадо", - додав він.

Панін закликав українців схаменутися:

"Українці дуже добра нація, але на жаль, дурна. Так запудрити мізки можна тільки папуасам із племені Нової Гвінеї. Наче їм намиста показали і вони б'ються за ці буси. І цим користуються американці, Порошенко той самий".

Наостанок скандальний актор зізнався, що прямо б зараз поїхав з гастролями до бойовиків на Донбас. Та, певно, Олексія ніхто не кличе навіть туди.

"Я б приєднався до Кобзона. Йосип Давидович, я з вами поїду, куди скажете! Кличте, я готовий!" - спробував звернутися до "народного артиста" бойовиків Панін.

Нагадаємо, на початку цього року російський актор приїхав в Одесу, де його добряче налякали й змусили вибачитися. А згодом стало відомо, що Паніну загрожує до 5 років в'язниці за посягання на недоторканність України.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів