П'яна Кейт Мосс улаштувала бешкет у літаку?

8 червня 2015, 12:57

Подейкують, коли літак із супермоделлю Кейт Мосс у неділю приземлився в Лондоні, то зустрічали її не палкі шанувальники з квітами, а поліцейські.

Правоохоронців викликали, бо під час польоту пасажирка влаштувала бешкет. Кейт вивели з літака, щойно він прибув до аеропорту Лутон. За свідченням очевидця, скандал стався через алкоголь.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на "ВВС".

У своїй офіційній заяві поліцейське управління графства Бедфордшир підтвердило, що їх викликали "щоби допомогти персоналові вивести пасажирку". Щоправда, імені порушниці громадського порядку названо не було.


"Було повідомлено, що під час польоту пасажирка порушувала порядок", - сказав представник поліції.

"Офіцери прибули та провели пасажирку з літака. Проти неї не було подано формальних скарг, її не заарештовували", - додав він.

Кейт Мосс у Туреччині вранці в день вильоту. Здається, вже тоді щось пішло не так...

За свідченням одного з пасажирів, проблемною пасажиркою була саме Кейт Мосс. Вона поскандалила з екіпажем через те, що їй відмовилися налити порцію алкоголю без черги. Дісталося від красуні, котра була вже напідпитку, дісталося й пілотові.

Вона назвала його "типовим вилупком", пише "The Daily Mail".

"Але вона не виявляла ні до кого агресії, насправді вона була кумедна...", -підкреслив очевидець.

Врешті Мосс утішилася горілкою, пляшку якої видобула зі свого багажу.

Як зазначає видання, Кейт Мосс верталася з турецького Бодрума, де була на дні народження акторки та співачки Сейді Фрост. Екс-дружина Джуда Лоу святкувала 50-річчя, щоправда, наперед, бо ювілей у неї насправді буде 19-го червня.

Як відомо, нещодавно Кейт якраз розповіла про те, що страшенно любить літати і пити вино у польоті. Виходить, наврочила.

Нагадаємо, свого часу одна з британських авіакомпаній навіть склала рейтинг зірок - найбільших "повітряних хуліганів". Мосс у ньому тоді ще не було, зате була її колега Наомі Кемпбелл.

Фото з Instagram Сейді Фрост

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів